Dags att skaffa lite nytt

Ja det är bra att förnya sig lite och det gäller ju även ens företag, Det är bra att förnya det lite då och då. Så att det fortfarande håller en bra standard som gör att det går bra för företaget. Vad kan man då göra, ja det finns mycket som man kan göra. En sak är att skaffa lite ny reklam och ett nytt ansikte utåt. Det kanske kan vara dags att skaffa lite nya profilkläder så att det känns lite mer nytt och fräscht. Det gör mycket att göra små saker och små förändringar. 
Det behöver inte kosta så mycket utan det kan räcka med att man gör en liten förändring för att det ska kännas lite nyare och fräschare och att personalen tycker att det känns lite roligare.

Bra med många idéer 

Ja det är verkligen bra att det finns olika typer av idéer och att man försöker att leta upp allas idéer så att alla känner att dom har en del i hur saker och ting ska gå vidare. Sen kan man ju börja med att skaffa lite nya saker lite i taget så att det blir en förnyelse utan att det blir en för stor kostnad på en gång.
Ja det finns verkligen många idéer på vad man kan göra och vad man ska hitta på för att företaget ska förnyas och gå framåt på bästa sätt. Och det är ju underbart att det är på det viset och man bör ta till vara på små idéer som kan växa och bli stora och det är något som verkligen kan gynna företaget på ett bra sätt.
Så ha ett möte och se vad det finns för olika idéer och vad dom andra tycker att man kan göra för att förnya företaget lite grann.
Ja det finns många sätt att göra det på.